Donald Trump va reduce fondurile mai multor ţări deoarece nu opresc imigranţii latino-americani care vor să ajungă în SUA

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat luni că va începe reducerea asistenţei financiare acordate statelor Guatemala, Honduras şi El Salvador, din cauză că nu opresc imigranţii latino-americani care se îndreaptă spre Statele Unite.

846 afișări
Imaginea articolului Donald Trump va reduce fondurile mai multor ţări deoarece nu opresc imigranţii latino-americani care vor să ajungă în SUA

"În mod trist, se pare că Poliţia şi armata din Mexic nu sunt în stare să stopeze caravana de imigranţi care se îndreaptă spre frontiera sudică a Statelor Unite. Printre imigranţi sunt infiltraţi infractori şi indivizi necunoscuţi din Orientul Mijlociu. Am alertat Poliţia de frontieră şi armata SUA că aceasta este o urgenţă naţională. Sunt necesare modificări de legi!", a transmis Donald Trump luni prin Twitter.

"Guatemala, Honduras şi El Salvador nu au fost în stare să oprească imigranţii care vor să ajungă ilegal în Statele Unite. Vom începe să oprim sau să reducem semnificativ ajutorul străin masiv pe care li-l oferim", a precizat Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici