Două persoane au fost arestate la Londra, fiind suspectate de finanţarea terorismului

Două persoane suspectate de finanţarea terorismului au fost arestate, marţi dimineaţa, în urma unor raiduri la două adrese din sudul Londrei, anunţă poliţia capitalei britanice pe site-ul instituţiei.

268 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost arestate la Londra, fiind suspectate de finanţarea terorismului

Două persoane au fost arestate la Londra, fiind suspectate de finanţarea terorismului (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Cei doi bărbaţi, amândoi în vârstă de 24 de ani, au fost arestaţi în dimineaţa zilei de marţi, la două adrese separate şi la această oră se află în custodia poliţiei la secţii din sudul Londrei.

Detectivi din cadrul Comandamentul antiterorist al Poliţiei Metropolitane s-au ocupat de această operaţiune.

Mai mulţi ofiţeri efectuează percheziţii la o serie de adrese din zona în care au fost operate arestările, mai precizează poliţia londoneză.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici