Elicopterul prăbuşit în România nu prezenta probleme tehnice înaintea zborului

Starea tehnică a elicopterului prăbuşit luni în România era "excelentă", a declarat marţi şeful Statului Major al forţelor aeriene israeliene, Nirmod Shefer, citat de cotidianul Haaretz, în ediţia electronică.

28 afișări
Imaginea articolului Elicopterul prăbuşit în România nu prezenta probleme tehnice înaintea zborului

Elicopterul prăbuşit în România nu prezenta probleme tehnice înaintea zborului

Shefer a avertizat împotriva unor concluzii pripite privind cauzele prăbuşirii elicopterului, adăugând că nu există informaţii că accidentul ar fi fost provocat de probleme tehnice. Elicopterul era într-o "stare excelentă" înaintea zborului, a precizat el.

Pentru moment nu se ştie dacă elicopterul s-a prăbuşit din cauza vremii nefavorabile, a unei defecţiuni tehnice sau a unei erori umane.

Comandantul forţelor aeriene israeliene a discutat la telefon cu omologul său român şi au convenit asupra unei anchete comune. În acest context, un avion Hercules a plecat spre România marţi cu echipe medicale, precum şi cu ofiţeri din cadrul Rabinatului militar pentru a asista la identificarea cadavrelor victimelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici