Execuţie cu TUNURI antiaeriene în Coreea de Nord după ce înalţi oficiali l-au ”înfuriat” pe Kim Jong-Un

Cinci înalţi oficiali din Coreea de Nord au fost executaţi cu artilerie antiaeriană pentru că au furnizat informaţii false ce l-au ”înfuriat” pe liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, potrivit unui agent al serviciilor de informaţii sud-coreene, citat de The Independent.

18822 afișări
Imaginea articolului Execuţie cu TUNURI antiaeriene în Coreea de Nord după ce înalţi oficiali l-au ”înfuriat” pe Kim Jong-Un

Execuţie cu TUNURI antiaeriene în Coreea de Nord. Cinci înalţi oficiali, condamnaţi astfel că l-au ”înfuriat” pe Kim Jong-Un

Aceste informaţii au fost oferite de Serviciul Naţional de Informaţii din Coreea de Sud, prin intermediul unei scurte şedinţe informative, în timp ce Malaysia investighează moartea prin otrăvire a fratelui vitreg al liderului nord-coreean. Se presupune că Kim Jong-Un a ordonat asasinarea lui Kim Jong-Nam, ce a avut loc la data de 13 februarie, pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur.

Potrivit agenţiei de spionaj sud-coreene, cei cinci oficiali nord-coreeni, ce făceau parte din Departamentul Securităţii de Stat, au fost executaţi cu tunuri antiaeriene din cauza unor informaţii false oferite liderului de la Phenian.

Nu este încă clar ce tip de informaţii false ar fi oferit şi nici modul în care au fost obţinute aceste date de către agenţia de spionaj a Coreei de Sud.

Kim Won-Hong, şeful Departamentului Securităţii de Stat al Coreei de Nord, a fost concediat în luna ianuarie, din cauza corupţiei, abuzului de putere şi torturilor comise de agenţia sa.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici