Explozie în Leicester: cel puţin patru morţi / Inspector: Încă sunt persoane care nu au fost găsite, operaţiunile de salvare continuă / Mai multe clădiri, distruse sau avariate | VIDEO

UPDATE: Cel puţin patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, după ce o explozie a distrus un magazin şi o casă aflate în centrul oraşului britanic Leicester, au informat autorităţile locale, relatează site-ul agenţiei Reuters şi cotidianul The Telegraph.

2222 afișări
Imaginea articolului Explozie în Leicester: cel puţin patru morţi / Inspector: Încă sunt persoane care nu au fost găsite, operaţiunile de salvare continuă / Mai multe clădiri, distruse sau avariate | VIDEO

Cel puţin patru persoane au fost rănite în urma unei explozii ce a avut loc în Leicester

"Există patru victime confirmate şi câţiva oameni care primesc îngrijire medicală", a declarat inspectorul Shane ONeill.

"Suntem de părere că încă sunt persoane care nu au fost găsite, iar operaţiunile de salvare continuă pentru a descoperi alte victime", a declarat acesta.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Cel puţin şase persoane au fost rănite în urma unei explozii ce a avut loc, duminică, în Leicester, iar autorităţile britanice au anunţat că incidentul nu este de natură teroristă, informează BBC News Online.

Explozia a avut loc în jurul orei locale 19 (21, ora României), pe o stradă din centrul oraşului britanic Leicester. În urma deflagraţiei, mai multe clădiri au fost distruse sau avariate.

”Un incident de proporţii mari a avut loc pe strada Hinckley. Serviciile de Urgenţă se ocupă de problemă după ce au fost sesizate de o explozie masivă care a distrus o clădire”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Potrivit serviciului local de Ambulanţă, toate persoanele rănite au fost transportate la spital.

Autorităţile nu au stabilit cauzele producerii exploziei, iar persoanele aflate în clădirile din apropiere au fost evacuate.

”Incidentul va fi subiectul unei anchete. Până în acest moment, nu sunt indicii că incidentul ar fi de natură teroristă”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici