MONITORUL APĂRĂRII | Explozie puternică la un depozit de arme din Siria ca efect al unui posibil raid aerian israelian

O explozie puternică a avut loc marţi după-amiază la depozit de armament din Siria aparţinând miliţiilor finanţate de Iran, afirmă surse citate de presa arabă, care afirmă că este vorba de un atac aerian israelian.

878 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Explozie puternică la un depozit de arme din Siria ca efect al unui posibil raid aerian israelian

Deflagraţia s-a produs la un depozit de armament situat în provincia siriană Daraa, anunţă postul arab Al Jazeera.

Potrivit organizaţiei Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), explozia a avut loc la un depozit de armament al unui grup susţinut de Iran, într-o zonă aflată sub controlul armatei siriene.

Surse citate de presa arabă au declarat că explozia este rezultatul unui raid aerian israelian, informează postul israelian Channel 10, cotidianul Times of Israel şi site-ul Ynetnews.com.

CITEŞTE CONTINUAREA ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici