Filmare inedită cu Muammar Kadhafi. Liderul libian, în mijlocul familiei - VIDEO

Un videoclip inedit cu Muammar Kadhafi a fost publicat de reporterii de la CNN, care vorbesc despre relaţia pe care liderul libian o are cu membrii familiei sale.

1539 afișări
Imaginea articolului Filmare inedită cu Muammar Kadhafi. Liderul libian, în mijlocul familiei - VIDEO

Filmare inedită cu Muammar Kadhafi. Liderul libian, în mijlocul familiei

În imagini Muammar Kadhafi apare alături de nepoata sa, cu care se joacă şi căreia îi spune că este prietenul ei, informează CNN.

Se pare că liderl libian este nesigur pe afecţiunea pe care nepoata lui i-o poartă, deoarece o întreabă pe aceasta în mod repetat dacă îl iubeşte. Răspunsul fetiţei este întotdeauna "nu".

Muammar Kadhafi mai apare îm imagini în timp ce mănâncă alături de nepoţii săi, pe care îi ajută se se hrănească.

Se crede că imaginile au fost filmate în 2005 de către fiul lui Muammar Kadhafi, Saadi, într-unul dintre corturile în care locuia familia liderului libian.

În prezent se crede că liderul libian ar fi fugit din ţară, cu un convoi din care ar face parte inclusiv camioane pline cu aur şi bani, şi s-ar fi îndreptat spre Burkina Faso, care i-ar fi oferit azil în cadrul unui acord încheiat cu Africa de Sud.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici