Fiul mijlociu al preşedintelui SUA, Eric Trump: ”Nepotismul este un lucru frumos”

Erci Trump, fiul mijlociu al lui Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, recunoaşte că a obţinut locul de muncă în Organizaţia Trump prin nepotism ”absolut”, notează The Independent.

479 afișări
Imaginea articolului Fiul mijlociu al preşedintelui SUA, Eric Trump: ”Nepotismul este un lucru frumos”

Fiul mijlociu al preşedintelui SUA, Eric Trump: ”Nepotismul este un lucru frumos” (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

Eric Trump, fiul mijlociu al preşedintelul Statelor Unite, i-a luat apărarea tatălui său în faţa acuzaţiilor de părtinire, numind nepotismul ”un lucru frumos”. 

 

La scurt timp după ce a câştigat alegerile electorale, Donald şi-a lăsat compania în valoare de miliarde de dolari în mâinile lui Eric şi ale fratelui său.

Făcând declaraţii pentru The Telegraph, Eric a susţinut că a primit compania de la tatăl său pentru că ştie ”că îmi pasă profund de proprietăţi şi echipele noastre uimitoare”.

 

”Este acesta nepotism? Aboslut. Este, de asemenea, un lucru frumos? Absolut. Afacerile în familie sunt un lucru frumos”, a mai spus Eric.

 

Acesta a extins laudele la adresa nepotismului până la Casa Albă, evocând rolul major pe care îl are sora sa Ivanka în Administraţia tatălui lor.

“Cred că frumuseţea familiei constă în faptul că fiecare membru are propria dinamică, iar din când în când îl poţi lua deoparte să-i spui ”Fără lipsă de respect, dar cred că ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a face asta” sau ”cred că ai întrecut limita aici””, a mai spus fiul preşedintelui.

 

Eric, care a lucrat numai pentru tatăl său, a declarat pentru Forbes că el şi fratele său ”s-ar putea afla aici din cauza nepotismului, dar faptul că încă se află aici nu are legătură cu nepotismul, ci cu propriile forţe”.

”Ştii, dacă nu ne făceam treaba bine, dacă nu eram competenţi, credeţi-mă, nu ne-am afla aici”, a mai spus el.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici