FOCURI DE ARMĂ pe un aeroport din Statele Unite. Presupusul autor al atacului a fost rănit - VIDEO

Poliţia a intervenit, vineri, la un aeroport situat la periferia oraşului Dallas, în statul Texas, unde au fost semnalate focuri de armă, informează Fox News.

1249 afișări
Imaginea articolului FOCURI DE ARMĂ pe un aeroport din Statele Unite. Presupusul autor al atacului a fost rănit - VIDEO

Incident armat la un aeroport din Statele Unite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Incidentul armat a avut loc la Aeroportul "Love Field", situat la periferia oraşului texan Dallas.

Cel puţin nouă focuri de armă au fost trase de autorul atacului şi de forţele de securitate, unele persoane prezentând imagini de la incident.

Conform unor surse, presupusul autor al atacului a fost rănit în schimbul de focuri cu poliţia.

Potrivit unor martori, poliţia a deschis focul spre un bărbat care ameninţa forţele de ordine cu o piatră.

Aeroportul, situat la zece kilometri de Dallas, a fost închis temporar din cauza incidentului armat.

Autorităţile americane cercetează circumstanţele producerii incidentului. Sute de agenţi de poliţie au fost trimişi la aeroport.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici