FOTO | ATAC ARMAT Norvegia: Patru persoane, rănite în afara unui club de noapte din Oslo

Patru persoane au fost rănite după ce au fost împuşcate de un bărbat înarmat, în afara unui club de noapte din capitala norvegiană, Oslo, informează Russia Today.

2934 afișări
Imaginea articolului FOTO | ATAC ARMAT Norvegia: Patru persoane, rănite în afara unui club de noapte din Oslo

FOTO, VIDEO | ATAC ARMAT Norvegia: Patru persoane, rănite în afara unui club de noapte din Oslo

Atacatorul a deschis focul în afara clubului Blue, duminică la primele ore ale dimineţii.

Poliţia a arestat suspectul, iar cele patru victime au fost transportate la spital, nefiind cunoscută încă gravitate rănilor acestora.

 

 

Şapte maşini de poliţie şi trei ambulanţe au fost desfăşurate la faţa locului.

Conform presei norvegiene, atacatorul era cunoscut autorităţilor. Acesta a tras nouă focuri de armă, după ce a fost rugat să plece din clubul de noapte.

Se presupune că doi dintre răniţi ar fi angajaţi ai clubului.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici