Gerhard Schröder a fost ales preşedinte al Consiliului de administraţie al companiei petroliere ruse Rosneft, care figurează pe lista de sancţiuni impuse Moscovei de UE

Fostul cancelar german Gerhard Schröder a fost ales vineri în funcţia de preşedinte al Consiliului de administraţie al companiei petroliere ruse Rosneft, relatează publicaţia germană Die Zeit.

899 afișări
Imaginea articolului Gerhard Schröder a fost ales preşedinte al Consiliului de administraţie al companiei petroliere ruse Rosneft, care figurează pe lista de sancţiuni impuse Moscovei de UE

Gerhard Schröder a fost ales preşedinte al Consiliului de administraţie al companiei Rosneft

Alegerea lui Gerhard Schröder în funcţia de preşedinte al Consiliului de administraţie al companiei Rosneft a avut loc vineri, în oraşul rus Sankt-Petersburg.

Rosneft, în care statul rus este principalul acţionar, este cea mai mare companie petrolieră din Rusia.

Compania Rosneft figurează pe lista de sancţiuni impuse Rusiei de Uniunea Europeană din cauza anexării regiunii ucrainene Crimeea şi implicării în conflictul separatist din estul Ucrainei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici