Video Grecia una spune, alta face: Autorităţile au schimbat regulile peste noapte, iar turiştii români s-au întors din drum

  • Autorităţile din Grecia au schimbat regulile peste noapte
  • Românii s-au întors din drum pentru că nu aveau test de Covid-19
  • La graniţă va trebui să ai un formular cu datele personale şi testul negative pentru coronavirus
27776 afișări

 

Dacă iniţial ora 06.00 dimineaţa era cea după care turiştii trebuiau să aibă la ei obligatoriu dovada negativă a testului Covid-19, după miezul nopţii autorităţile elene au schimbat regula. Aşa că cei care au vrut să intre în Grecia înainte de ora şase s-au întors din drum pentru că nu aveau testul.

Dacă şi tu vrei să mergi în vacanţă în Grecia va trebui să ai un formular completat cu datele personale, pe lângă testul pentru coronavirus făcut cu cel mult 72 de ore înainte într-un laborator acreditat.

VEZI LISTA integrală a centrelor de testare pentru COVID-19 din România. Unde te poţi testa înainte de a merge în Grecia

Testele rapide nu sunt acceptate şi pregăteşte-te să ai parte de un unul supriză chiar la graniţă din partea autorităţilor. Şi deşi şi impun resticţii, românii tot aleg litoralul grecesc. Iată ce au zis unii turişti care au plecat azi dimineaţă în Grecia, pe un grup de Facebook:

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici