Guvernul Theresa May, pregătit pentru toate variantele în negocierile cu UE pe tema Brexit. Marea Britanie ar putea părăsi Blocul comunitar fără niciun acord

Marea Britanie se pregăteşte pentru toate eventualităţile în negocierile cu Uniunea Europeană pe tema Brexit, anunţă Biroul premierului Theresa May referindu-se inclusiv la posibilitatea părăsirii Blocului comunitar fără niciun acord, relatează site-ul agenţiei Reuters.

3358 afișări
Imaginea articolului Guvernul Theresa May, pregătit pentru toate variantele în negocierile cu UE pe tema Brexit. Marea Britanie ar putea părăsi Blocul comunitar fără niciun acord

Guvernul Theresa May, pregătit pentru toate eventualităţile în negocierile cu UE pe tema Brexit (Imagine: Hepta)

Theresa May este supusă presiunilor pentru a renunţa la principiul că "lipsa unui acord va fi mai bună decât un acord prost".

"Fiind un guvern responsabil, suntem pregătiţi pentru toate eventualităţile", a transmis Biroul premierului Theresa May.

Anterior, ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a declarat: "Nu avem niciun plan pentru lipsa unui acord deoarece vom avea un acord foarte bun".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici