Heinz-Christian Strache a fost suspendat din Partidul Libertăţii din Austria

Fostul vicecancelar austriac Heinz-Christian Strache a fost suspendat marţi din Partidul Libertăţii (FPÖ, extremă-dreapta), a informat liderul formaţiunii politice, Norbert Hofer, relatează site-ul agenţiei Dpa.

215 afișări
Imaginea articolului Heinz-Christian Strache a fost suspendat din Partidul Libertăţii din Austria

Heinz-Christian Strache a fost suspendat din Partidul Libertăţii din Austria

Hofer a avertizat că, dacă acuzaţiile asupra fostului vicecancelar se vor intensifica, acesta ar putea fi exclus definitiv din partid.

Cu doar trei zile înaintea alegerilor parlamentare din Austria, procurorii au informat că Heinz-Christian Strache este acuzat de fraudă.

Heinz-Christian Strache a demisionat din funcţia de vicecancelar în luna mai după apariţia unei înregistrări compromiţătoare publicate în mass-media germană în care discuta despre mai multe contracte guvernamentale cu un potenţial investititor rus.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici