Hillary Clinton intenţionează să revină în campania electorală începând de joi

Candidata democrată la preşedenţie, Hillary Clinton, îşi va relua joi campania electorală, ea fiind nevoită să întrerupă participarea sa la campanie pentru câteva zile, după ce a fost diagnosticată cu pneumonie, a anunţat un purtător de cuvânt al acesteia, citat de Reuters online.

423 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton intenţionează să revină în campania electorală începând de joi

Hillary Clinton intenţionează să revină în campania electorală începând de joi

Clinton "şi-a petrecut ziua recuperând lectura dosarelor şi făcând apeluri" şi a mai urmărit la televiziune un discurs al preşedintelui Obama pe care acesta l-a susţinut la Philadelphia, a declarat purtătorul de cuvânt Nick Merrill.

Hillary Clinton a părăsit brusc ceremonia de comemorare a victimelor din atacurile de la 11 septembrie din cauza unei probleme de ordin medical. Luni, ea a fost nevoită să-şi anuleze turneul electoral de două zile în California, fiind diagnosticată cu pneumonie.

"Îmi doresc doar să-mi revin şi să mă întorc în cursa electorală cât mai repede", a declarat Hillary Clinton, în cadrul unui interviu pentru postul CNN, adăugând că a ignorat iniţial recomandările medicului de a se odihni.

"Pur şi simplu nu am crezut că va fi ceva atât de grav", a spus Clinton.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici