Igor Dodon: Unioniştii şi europenii care vor aderarea R.Moldova la NATO se opun rezolvării diferendului transnistrean

Unioniştii, europenii care vor aderarea Chişinăului la NATO şi unele cercuri de afaceri din regiune se opun rezolvării diferendului transnistrean, a declarat preşedintele moldovean Igor Dodon, care şi-a exprimat speranţa în legătură cu reîntregirea Republicii Moldova, potrivit site-ului agora.md.

1723 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon: Unioniştii şi europenii care vor aderarea R.Moldova la NATO se opun rezolvării diferendului transnistrean

Igor Dodon: Unioniştii şi europenii care vor aderarea R.Moldova la NATO se opun rezolvării diferendului transnistrean

În cadrul unei transmisiuni în direct pe o reţea de socializare, Igor Dodon a răspund la mai multe întrebări ale cititorilor. Fiind întrebat despre conflictul transnistrean, şeful statului a enumerat trei categorii care nu doresc rezolvarea diferendului.

"Nu le convine să rezolvăm conflictul transnistrean: unioniştilor; europenilor care vor aderarea R.Moldova la NATO; unor cercuri de afaceri de pe malurile Nistrului", a explicat Dodon, exprimându-şi speranţă că în viitorul apropiat Republica Moldova va găsi o perspectivă de reîntregire

"Sunt sigur că după alegerile parlamentare din Rusia şi Republica Moldova, de anul viitor, vom avea o majoritate pentru a putea începe reglementarea politică pe problema transnistreană", a adăugat preşedintele moldovean, menţionând că ultima oară a discutat cu Vadim Krasnoselski, liderul regimului de la Tiraspol, în perioada martie-aprilie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici