Imagini dramatice din Australia: O femeie îşi riscă viaţa pentru a salva un urs koala din mijlocul flăcărilor devastatoare - VIDEO

Incendiile de vegetaţie continuă să se răspândească cu rapiditate în Australia, devastând habitatul a mii de animale. Pe reţelele de socializare au apărut imagini impresionante, care arată o femeie în timp ce înfruntă flăcările şi salvează un urs koala, animalul fiind rănit şi vizibil afectat de ce se petrece în jurul său, scrie CBS News.

3999 afișări
Imaginea articolului Imagini dramatice din Australia: O femeie îşi riscă viaţa pentru a salva un urs koala din mijlocul flăcărilor devastatoare - VIDEO

Momentul în care o femeie salvează un urs koala din mijlocul flăcărilor devastatoare

Ursul koala era într-un copac atunci când pădurea din jurul său a fost cuprinsă de flăcări, iar animalul, afectat de fum şi de vânt, încerca cu disperare să găsească o cale de ieşire din infern.

Totuşi, salvarea sa a venit din partea unei femei, care l-a văzut în timp ce aceasta evacua zona. Femeia şi-a folosit propria bluză pentru a-l înveli pe micul animal. Localnica, numită Toni, a declarat jurnaliştilor de la postul de ştiri Nine News că o să-l ducă la Spitalul pentru urşi koala din Portul Macquarie.

Autorităţile din statele australiene Queensland şi New South Wales au decretat stare de urgenţă, întrucât zona de est a ţării este ameninţată de izbucnirea unor noi incendii "catastrofale" de vegetaţie. Incendiile produse deja au provocat moartea a trei persoane şi au distrus peste 150 de case.

Potrivit The New York Times, în jur de 350 de urşi koala din totalul de 700 care trăiesc în regiune au murit în urma incendiilor catastrofale care continuă să devasteze estul Australiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici