Efectele URAGANULUI Sandy: Cum arată New York-ul lovit de furtună - IMAGINI LIVE, GALERIE FOTO

Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite în regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundând străzile Manhattanului, arzând transformatoare şi lăsând oraşul în întuneric - situaţie fără precedent în ultimii 50 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX la New York. Site-ul ziarului New York Times difuzează imagini cu evoluţia uraganului, realizate de pe clădirea Times din metropola americană.

32677 afișări
Imaginea articolului Efectele URAGANULUI Sandy: Cum arată New York-ul lovit de furtună - IMAGINI LIVE, GALERIE FOTO

Efectele URAGANULUI Sandy: Cum arată New York-ul lovit de furtună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Site-ul ziarului New York Times difuzează, din minut în minut, imagini cu evoluţia uraganului Sandy asupra oraşului New York. Imaginile sunt realizate de pe clădirea Times şi surprind norul care acoperă metropola.

IMAGINILE ACTUALIZATE LIVE AICI

GALERIE FOTO

Uraganul Sandy a lovit coasta de est a Statelor Unite în regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundând străzile Manhattanului, arzând transformatoare şi lăsând oraşul în întuneric - situaţie fără precedent în ultimii 50 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX la New York.

Locuitorii New York-ului au aşteptat, marţi seara, ca primarul Michael Bloomberg să le dea veşti bune despre restabilirea curentului electric şi a transportului în comun, însă nu le-au primit, transmite corespondentul MEDIAFAX la New York. Cel puţin 18 persoane au murit la New York. Potrivit primarului, uraganul Sandy a atins o "intensitate istorică. El a mărturisit că a văzut în jurul lui scene de dezolare ce aminteau de "imaginile pe care le-am putut vedea la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici