Israelul a autorizat o serie de concesii palestinienilor, înaintea vizitei lui Donald Trump

Israelul a autorizat palestinienilor câteva concesii economice solicitate de preşedintele Donald Trump, înainte de vizita liderului american prin care acesta speră la reînceperea tratativelor de pace, sistate în 2014, informează Reuters.

1141 afișări
Imaginea articolului Israelul a autorizat o serie de concesii palestinienilor, înaintea vizitei lui Donald Trump

Israelul a autorizat o serie de concesii palestinienilor, înaintea vizitei lui Donald Trump

Cabinetul de Securitate al premierului Benjamin Netanyahu a votat de asemenea stabilirea unui comitet care să examineze legalizarea construcţiilor fără aprobare a avanposturilor în Cisiordania.

”Cabinetul de securitate a aprobat măsuri economice ce vor uşura viaţa cotidiană a palestinienilor după sosirea lui (Trump), ce a solicitat iniţierea unor măsuri de încredere”, conform unei declaraţii a oficialilor israelieni.

Trump va sosi luni în Israel, unde se va întâlni cu premierul Netanyahu. Marţi, acesta va vizita Cisiordania pentru o întrevedere cu preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici