Israelul a efectuat o serie de raiduri aeriene în Fâşia Gaza, ca represalii la un atac cu rachete. Cine l-ar fi revendicat

Forţele israeliene au efectuat mai multe raiduri aeriene în Fâşia Gaza, vizând obiective controlate de organizaţia militantă Hamas, la doar câteva ore după ce o rachetă lansată din această regiune a căzut pe teritoriul Israelului, informează Dpa.

571 afișări
Imaginea articolului Israelul a efectuat o serie de raiduri aeriene în Fâşia Gaza, ca represalii la un atac cu rachete. Cine l-ar fi revendicat

Israelul a efectuat o serie de raiduri aeriene în Fâşia Gaza, ca represalii la un atac cu rachete. Cine l-ar fi revendicat

Raidurile aeriene au lovit în cel puţin trei zone din Fâşia Gaza, potrivit martorilor oculari şi unor surse din cadrul forţelor de securitate palestiniene. Au fost atacate bazele Hamas din apropierea oraşelor Rafah şi Gaza.

Ministerul palestinian al Sănătăţii a comunicat că momentan nu există informaţii privind persoane rănite.

Armata israeliană a transmis că raidurile reprezintă "un răspuns la lansarea unei rachete care a lovit în apropiere de Consiliul Regional Sha'ar Hanegev".

"Două avioane (israeliene) au vizat două obiective militare ale organizaţiei teroriste Hamas", au precizat autorităţile din Israel.

O rachetă lansată din Fâşia Gaza a căzut într-o zonă deschisă, în apropierea unor comunităţi israeliene, fără să cauzeze victime. Lansarea rachetei a fost revendicată de o grupare militantă necunoscută până acum.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici