Italia „menţine prudenţă maximă”, din cauza noilor tulpini COVID-19. Zborurile dinspre Brazilia rămân blocate

  • Italia prelungeşte blocarea zborurilor din Brazilia din cauza noii tulpini de Covid-19.
  • MInistrul Sănătăţii, Roberto Speranza: „Menţinem prudenţă maximă.”
374 afișări
Imaginea articolului Italia „menţine prudenţă maximă”, din cauza noilor tulpini COVID-19. Zborurile dinspre Brazilia rămân blocate

Ministrul Sănătăţii italian, Roberto Speranza, anunţă sâmbătă că a semnat un ordin care prelungeşte blocarea zborurilor din Brazilia.

„Am semnat o nouă ordonanţă prin care se extinde blocarea zborurilor care pleacă din Brazilia şi interzicerea intrării în Italia a oricui a tranzitat Brazilia în ultimele 14 zile”, a anunţat Speranza, potrivit agenţiei Ansa.

„Menţinem prudenţă maximă”, a adăugat ministrul.

Italia a decis la jumătatea lunii ianuarie suspendarea zborurilor dinspre Brazilia, din cauza noii tulpini de coronavirus. Regulile erau în vigoare până pe 31 ianuarie.

„Este foarte important să fim precauţi până doctorii studiază noua tulpină, de aceea am luat măsuri”, spunea atunci Speranza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici