Jean-Claude Juncker, surprins de seria demiterilor de la Casa Albă: UE este "mai bine organizată decât Administraţia Donald Trump"

Uniunea Europeană este "mai bine organizată" decât Administraţia Donald Trump, afirmă preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, exprimând surprindere în legătură cu seria demiterilor de la Casa Albă.

438 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Juncker, surprins de seria demiterilor de la Casa Albă: UE este "mai bine organizată decât Administraţia Donald Trump"

Jean-Claude Juncker, surprins de seria demiterilor de la Casa Albă: UE este "mai bine organizată decât Administraţia Donald Trump"

"Este uimitor", a declarat Jean-Claude Juncker într-un interviu acordat site-ului Politico.eu, referindu-se de seria demiterilor de la Preşedinţia SUA. Cel mai recent, Anthony Scaramucci, directorul de comunicare al Casei Albe, a fost demis de Donald Trump după doar zece zile de la numirea în funcţie.

"Suntem mai bine organizaţi decât Administraţia Donald Trump. Când avem dificultăţi interne, sunt rezolvate prin discuţii directe, nu prin demiterea oamenilor", a adăugat Jean-Claude Juncker.

Uniunea Europeană este într-o formă bună, a dat asigurări Jean-Claude Juncker. "Chiar nu este nimic de care să mă plâng". În contextul relansării economice şi scăderii şomajului, "situaţia este mult mai bună decât în urmă cu un an", a subliniat şeful Comisiei Europene.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici