Kellyanne Conway, consiliera preşedintelui Donald Trump, sugerează că Turnul Trump a fost monitorizat prin televizoare şi smartphone-uri

Kellyanne Conway, consilier al preşedintelui Donald Trump, a sugerat că Turnul Trump a fost monitorizat de serviciile secrete, în timpul mandatului Administraţiei Barack Obama, prin intermediul sistemelor de interceptare din televizoare şi din alte aparate electrocasnice, scrie The Washington Post.

407 afișări
Imaginea articolului Kellyanne Conway, consiliera preşedintelui Donald Trump, sugerează că Turnul Trump a fost monitorizat prin televizoare şi smartphone-uri

Kellyanne Conway, consiliera preşedintelui Donald Trump, sugerează că Turnul Trump a fost monitorizat prin televizoare şi smartphone-uri (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

La o săptămână după ce Donald Trump a acuzat fără a prezenta dovezi că a fost monitorizat în timpul mandatului preşedintelui Barack Obama, Kellyanne Conway a sugerat că interceptările au avut loc prin televizoare inteligente ori smartphone-uri, chiar şi prin cuptoare cu microunde.

Întrebată, într-un interviu acordat Bergen Record, despre presupusele interceptări din Turnul Trump, Conway a răspuns: "Ceea ce pot spune este că există multe modalităţi de a ne supraveghea unul pe altul, din nefericire. A fost un articol săptămâna trecută care arăta cum pot fi supravegheaţi oamenii prin telefoane, prin televizoare, prin alte moduri, cuptoare cu microunde care se transformă în camere de luat vederi etc".

Kellyanne Conway, fost şef al echipei de campanie electorală a lui Donald Trump, pare să se refere la dezvăluirile WikiLeaks despre metode de interceptare utilizate de CIA.

Site-ul pentru transparenţă WikiLeaks a dezvăluit marţi 8.761 de documente secrete ale CIA. Potrivit unor documente, Agenţia Centrală pentru Informaţii din Statele Unite (CIA) a dezvoltat sisteme care pot intercepta conversaţiile prin intermediul televizoarelor şi smartphone-urilor. De asemenea, CIA ar utiliza Consulatul american din oraşul german Frankfurt pentru dezvoltarea unor softuri de spionaj şi pentru lansarea de atacuri cibernetice în Europa, Orientul Mijlociu şi China.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici