Kim Jong-un descrie discuţiile cu Mike Pompeo ca fiind "productive şi extraordinare"

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a descris discuţiile pe care le-a avut cu secretarul de Stat american Mike Pompeo ca fiind "productive şi extraordinare", a relatat luni agenţia de stat KCNA, citată de Reuters.

360 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-un descrie discuţiile cu Mike Pompeo ca fiind "productive şi extraordinare"

Kim Jong-un descrie discuţiile cu Mike Pompeo ca fiind "productive şi extraordinare"

Kim Jong-un şi Mike Pompeo au fost de acord să organizeze un summite între liderul nord-coreean şi preşedintele american Donald Trump "cât mai curând posibil" şi au discutat despre o posibilă monitorizare a măsurilor luate de Phenian în direcţia denuclearizării.

"Kim Jong-un şi-a exprimat mulţumirea privind discuţiile productive şi extraordinare pe care le-a avut cu Mike Pompeo, în cadrul cărora ambele poziţii au fost înţelese pe deplin", relatează KCNA.

După vizita la Phenian, Pompeo se află duminică la Seul, urmând ca luni să efectueze o vizită în China.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici