Kremlinul neagă acuzaţiile că ar fi fost în spatele campaniei de denigrare a lui Emmanuel Macron, favorit să câştige scrutinul prezidenţial din Franţa

Kremlinul a negat marţi că s-ar afla în spatele atacurilor informatice asupra campaniei candidatului la preşedinţia Franţei, Emmanuel Macron, deşi aceste acuzaţii au fost relansate de fostul ministrul francez al Economiei, informează Reuters.

419 afișări
Imaginea articolului Kremlinul neagă acuzaţiile că ar fi fost în spatele campaniei de denigrare a lui Emmanuel Macron, favorit să câştige scrutinul prezidenţial din Franţa

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin, a afirmat că acuzaţiile lansate de Richard Ferrand, şeful campaniei prezidenţiale a lui Emmanuel Macron, sunt absurde.

”Nu am avut şi nici nu avem intenţia de a interveni în afacerile interne ale altor state, în special în alegerilor lor electorale”, a spus Peskov.

”Este o realitate faptul că există o campanie isterică anti-Putin în anumite ţări”, a adăugat acesta.

Ferrand a declarat luni că politicianul francez, care este considerat acum de către sondajele de opinie a fi favorit al alegerilor prezidenţiale din Franţa, ce vor avea loc în mai, a devenit ţinta ”ştirilor false” ale presei ruse, campania sa fiind de asemenea vizată de mii de atacuri online.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici