Libia a repatriat 140 de imigranţi nigerieni

Autorităţile libiene, în coordonare cu Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM), au repatriat marţi 140 de imigranţi nigerieni, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

317 afișări
Imaginea articolului Libia a repatriat 140 de imigranţi nigerieni

Libia a repatriat 140 de imigranţi nigerieni

Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM) şi Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) au atras atenţia în mod repetat asupra situaţiei grave cu care se confruntă Libia din cauza imigranţilor.

În centrele pentru refugiaţi din Libia sunt în prezent circa 15.000 de persoane.

În acest context, autorităţile internaţionale au dispus campanii pentru repatrierea miilor de extracomunitari ajunşi în Libia pentru a încerca să meargă în Uniunea Europeană.

În cursul zilei de marţi, 140 de imigranţi clandestini au fost repatriaţi voluntar în Nigeria.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici