Liderul uneia dintre cele mai importante ţări NATO a vorbit la telefon cu Putin despre revolta mercenarilor Wagner

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdoğan a avut sâmbătă o convorbire telefonică cu preşedintele rus Vladimir Putin. Liderul de la Ankara şi-a oferit sprijinul pentru acţiunile guvernului rus împotriva mercenarilor rebeli înarmaţi care "încearcă să dea o lovitură de stat".

3599 afișări
Imaginea articolului Liderul uneia dintre cele mai importante ţări NATO a vorbit la telefon cu Putin despre revolta mercenarilor Wagner

Un lider a unei dintre cele mai importante ţări NATO a vorbit la telefon cu Putin despre revolta mercenarilor Wagner

Erdogan a declarat că sprijină modul în care guvernul rus a gestionează revolta mercenarilor Wagner, a precizat Kremlinul într-un comunicat.

"Preşedintele Rusiei a oferit informaţii despre situaţia din ţară în legătură cu o tentativă de rebeliune armată. Preşedintele Republicii Turcia şi-a exprimat sprijinul deplin pentru măsurile luate de conducerea Rusiei", a precizat Kremlinul în comunicat.

De menţionat este că Recep Tayyip Erdogan a fost ţinta unei tentative de lovituri de stat în 2016. În noaptea de 15 spre 16 iulie 2016, facţiuni din armată au încercat să cucerească puterea prin bombardarea unor clădiri-cheie la Ankara şi desfăşurând tancuri pe străzile capitalei şi la Istanbul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici