Liudmila Putina despre preşedintele Rusiei: Eşti un vampir/Putin: Cine rezistă cu soţia mea mai mult de 3 săptămâni e un erou. Femeia care ar putea sta în spatele despărţirii - FOTO

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi soţia sa, Liudmila, au anunţat joi seară că vor divorţa, conform unui interviu acordat Televiziunii publice ruse.

15600 afișări
Imaginea articolului Liudmila Putina despre preşedintele Rusiei: Eşti un vampir/Putin: Cine rezistă cu soţia mea mai mult de 3 săptămâni e un erou. Femeia care ar putea sta în spatele despărţirii - FOTO

Vladimir Putin şi Liudmila Putina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Liudmila a spus în trecut despre soţul său, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, că "este un vampir", acesta replicând că oricine ar sta cu nevasta lui 3 săptămâni este un erou şi merită un monument, potrivit themoscowtimes.com.

"Din păcate, este un vampir", a spus Liudmila Putina în glumă despre soţul său. Episodul apare în cartea "Fragile Friendships" (Prietenii fragile) a lui Irene Pietsch.

Vladimir Putin i-a spus lui Irene Pietsch că oricine, inclusiv ea, ar merita un monument dacă ar sta 3 săptămâni cu Liudmila Putina.

Vladimir Putin, şi soţia sa, Liudmila, au anunţat joi seară că vor divorţa.

"A fost o decizie comună, uniunea noastră s-a încheiat", a declarat Liudmila într-un interviu acordat postului public Rossia-24.

"Vladimir Vladimirovici este acaparat în totalitate de activitatea sa profesională, fiicele noastre au crescut, au vieţile lor. Fiecare dintre noi avem vieţile noastre, iar mie nu îmi place viaţa publică. Întreaga mea activitate este legată de viaţa publică. Mie nu îmi place acest lucru", a explicat Liudmila Putina.

Adevăratul motiv al despărţirii ar putea fi însă fosta gimnastă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, Alina Kabaeva, despre care presa din Rusia scria în 2008 că va deveni noua soţie a lui Putin. De asemenea, presa rusă a scris că Vladimir Putin şi Alina Kabaeva ar avea un copil împreună.

Nici Putin, nici Alina Kabaeva nu au confirmat zvonurile, dar au fost văzuţi împreună la mai multe evenimente.

Viaţa privată a lui Vladimir Putin a reprezentat un mister pentru presă, existând numeroase puncte de vedere critice asupra acestui aspect. Anumite voci au susţinut că o persoană cu atât de multă autoritate nu poate fi de încredere având în vedere că se cunosc atât de puţine lucruri despre ea.

Putin şi Liudmila au împreună două fete, dar nu se ştie aproape nimic despre ele. Maria s-a născut în anul 1985, iar Ekaterina Putina în 1986.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici