MAE rus îl va convoca pe ambasadorul olandez în legătură cu acuzaţiile lansate împotriva Moscovei

Ministerul rus de Externe a anunţat că îl va convoca luni pe ambasadorul olandez la Moscova pentru a îi cere explicaţii în legătură cu ceea ce autorităţile ruse consideră ca fiind o campanie de dezinformare îndreptată împotriva Rusiei, informează agenţia de ştiri Tass.

533 afișări
Imaginea articolului MAE rus îl va convoca pe ambasadorul olandez în legătură cu acuzaţiile lansate împotriva Moscovei

MAE rus îl va convoca pe ambasadorul olandez în legătură cu acuzaţiile lansate împotriva Moscovei

Autorităţile olandeze au comunicat săptămâna trecută că în luna aprilie au dejucat o încercare a spionilor ruşi de efectua un atac cibernetic ce viza sistemul informatic al Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice, reţinând şi apoi expulzând patru presupuşi agenţi ruşi, care aveau paşaporte diplomatice.

Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice anchetează atacul chimic care l-a vizat în Marea Britanie pe fostul agent secret rus Serghei Skripal, un incident atribuit Moscovei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici