Mai mulţi răniţi în urma unei altercaţii produse în faţa ambasadei Turciei din Bruxelles

Mai multe persoane au fost rănite în urma unei altercaţii între opozanţi şi susţinători ai Administraţiei Recep Tayyip Erdogan în faţa ambasadei Turciei din Bruxelles, afirmă surse din cadrul Poliţiei citate de agenţia Belga şi de publicaţia Le Soir.

975 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi răniţi în urma unei altercaţii produse în faţa ambasadei Turciei din Bruxelles

Mai mulţi răniţi în urma unei altercaţii produse în faţa ambasadei Turciei din Bruxelles (Imagine AFP)

Zeci de susţinători şi opozanţi ai regimului de la Ankara s-au bătut joi după-amiază în faţa ambasadei Turciei, situată pe strada Montoyer din Bruxelles.

Poliţia belgiană a intervenit pentru oprirea violenţelor.

Conform unor surse, mai mulţi indivizi violenţi au fost reţinuţi.

Altercaţia a avut loc în contextul în care Turcia va organiza pe 16 aprilie un referendum pentru introducerea sistemului prezidenţial, o manevră considerată de opoziţie drept o încercare a preşedintelui Recep Erdogan de sporire a atribuţiilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici