Malaysia face un PAS ÎNAPOI în legătură cu moartea lui Kim Jong Nam. Motivul pentru care una din persoanele arestate va fi eliberată

Malaysia va elibera un nord-coreean reţinut în legătură cu moartea lui Kim Jong Nam deoarece nu există suficiente dovezi pentru a fi acuzat, a declarat procurorurul general din Malaysia pentru agenţia de presă Reuters.

2250 afișări
Imaginea articolului Malaysia face un PAS ÎNAPOI în legătură cu moartea lui Kim Jong Nam. Motivul pentru care una din persoanele arestate va fi eliberată

Malaysia va elibera un nord-coreean reţinut în legătură cu moartea lui Kim Jong Nam

Relaţia dintre Malaysia şi Coreea de Nord s-a deteriorat de când fratele vitreg al liderului nord coreean Kim Jong Un a fost ucis în urmă cu două săptămâni pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur cu o substanţă toxică.

Serviciile de informaţii sud-coreene şi oficiali americani spun că actul a fost organizat de agenţi nord-coreeni.

Nord-coreeanul reţinut în acesta caz, Ri Jong Chol, va fi trimis în ţara sa vineri deoarece nu există suficiente dovezi pentru a fi acuzat, a declarat pentru Reuters procurorurul general din Malaysia, Mohamed Apandi Ali.

Ri a fost arestat la Kuala Lumpur pe data de 17 februarie. El era în posesia unui permis de muncă care a fost valabil până pe data de 6 februarie 2017. Nu se ştie deocamdată care ar fi fost rolul lui Ri în această crimă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici