Marea Britanie lucrează la un plan de rezervă, dacă nu va ajunge la un acord cu UE pentru Brexit

Guvernul britanic lucrează la un plan de acţiune pentru eventualitatea în care negocierile pe tema Brexit dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană eşuează şi nu se va ajunge la un acord, a afirmat, duminică, premierul Theresa May, informează site-ul agenţiei Reuters.

6766 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie lucrează la un plan de rezervă, dacă nu va ajunge la un acord cu UE pentru Brexit

Într-un interviu acordat pentru BBC, May a afirmat că este de părere că discursul ei din Florenţa din urmă cu o săptămână a oferit un impuls discuţiilor pentru Brexit, adăugând că speră să ajungă la o înţelegere cu oficialii UE privind termenii despărţirii de Blocul comunitar până în martie 2019.

”Guvernul lucrează la ceea ce ar trebui pus în aplicare în cazul în care nu va exista nicio înţelegere. De asemenea, lucrăm să avem un acord corect pentru Regatul Unit. Departamentele guvernamentale caută să vadă ce schimbări sunt necesare şi ce trebuie să punem în aplicare”, a afirmat Theresa May.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici