Membrii formaţiei Eagles of Death Metal vorbesc pentru prima oară despre atentatul de la Bataclan: Teroriştii au intrat în cabina noastră - VIDEO

Membrii trupei Eagles of Death Metal, care concertau în sala Le Bataclan din Paris pe 13 noiembrie, când a avut loc un atac terorist în care au murit 89 de persoane, vorbesc pentru prima dată despre coşmarul prin care au trecut împreună cu spectatorii, într-un interviu acordat revistei Vice.

12885 afișări
Imaginea articolului Membrii formaţiei Eagles of Death Metal vorbesc pentru prima oară despre atentatul de la Bataclan: Teroriştii au intrat în cabina noastră - VIDEO

Membrii formaţiei Eagles of Death vorbesc pentru prima oară despre atentatul de la Bataclan: Teroriştii au intrat în cabina noastră - VIDEO

Artiştii au acordat primul interviu după atentat revistei Vice, cu care au avut mai multe colaborări de-a lungul timpului. Acesta va fi difuzat integral săptămâna viitoare. 

În fragmentul dat publicităţii sâmbătă seară în avanpremieră, vocalistul Jesse Hughes povesteşte că mai mulţi fani s-au ascuns în cabina trupei în momentul atacului. 

Ei au fost însă găsiţi şi împuşcaţi de către atacatori, cu excepţia unui singur tânăr care se ascunsese sub geaca de piele a lui Hughes.

" Oamenii se prefăceau morţi şi erau foarte speriaţi. Unul dintre motivele pentru care au existat atât de multe victime este că mulţi oameni nu au vrut să îşi părăsească prietenii", povesteşte vocalistul, în lacrimi, amintindu-şi de cei care şi-au protejat cu preţul propriei vieţi persoanele dragi. 

 

Patru colaboratori ai trupei au murit pe 13 noiembrie, scrie Vice. 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici