Michelle Obama, solidară cu elevele răpite în Nigeria

Michelle Obama şi-a exprimat miercuri solidaritatea cu cele peste 200 de eleve răpite în Nigeria, într-un mesaj personal postat pe contul de Twitter.

157 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama, solidară cu elevele răpite în Nigeria

Michelle Obama, solidară cu elevele răpite în Nigeria (Imagine: Twitter)

Contul oficial al Biroului său, @FLOTUS - acronimul în engleză pentru "Prima Doamnă a Statelor Unite" - a publicat o fotografie cu Obama şi cuvântul-cheie #bringbackourgirls (daţi-ne fetele înapoi).

"Ne rugăm pentru nigerienele date dispărute şi familiile lor. Daţi-ne fetele înapoi", se poate în mesaj, semnat cu iniţialele "mo", ceea ce înseamnă că Michelle Obama l-a scris personal.

Prima Doamnă are un aer grav în această fotografie, în sala de recepţie de la parterul Casei Albe.

Preşedintele Barack Obama a afirmat marţi că răpirea celor peste 200 de eleve, în Nigeria, reprezintă o "situaţie revoltătoare" şi a afirmat că doreşte o "mobilizare internaţională" împotriva grupării islamiste Boko Haram, care a revendicat-o.

Preşedintele a confirmat că Nigeria a acceptat trimiterea unei echipe americane de experţi, în cadrul unui efort de căutare a tinerelor, şi a denunţat Boko Haram drept "una dintre cele mai rele organizaţii teroriste".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici