Mike Pompeo se va întâlni săptămâna viitoare cu Benjamin Netanyahu în Brazilia

Secretarul de Stat american Mike Pompeo se va întâlni cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, în Brazilia, după ce Statele Unite au anunţat că trupele americane vor fi retrase din Siria, a informat joi Departamentul american de Stat, relatează site-ul postului France 24.

163 afișări
Imaginea articolului Mike Pompeo se va întâlni săptămâna viitoare cu Benjamin Netanyahu în Brazilia

Mike Pompeo se va întâlni săptămâna viitoare cu Benjamin Netanyahu în Brazilia

Pompeo şi Netanyahu vor participa la ceremonia de inaugurare a preşedintelui ales al Braziliei, Jair Bolsonaro, care a promis că va îmbunătăţii relaţiile Braziliei cu Israel şi preşedintele american Donald Trump.

Israelul a afirmat că respectă decizia liderului de la Casa Albă privind retragerea trupelor din Siria.

Pompeo se va mai întâlni cu preşedintele peruvian Martín Vizcarra, iar apoi va călători la Cartagena, unde va discuta cu preşedintele columbian Ivan Duque.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici