Serviciul secret Mossad a obţinut 10 milioane de măşti, zeci de mii de teste şi aparatură medicală din surse necunoscute

  • Serviciul secret israelian Mossad a obţinut 10 milioane de măşti de protecţie, teste pentru depistarea COVID-19, dar şi ventilatoare speciale
  • Pentru că misiunea a fost secretă, ea nu a fost dezvăluită până ce echipamentele nu au ajuns în Israel
  • Potrivit Mossad, echipamentele au fost obţinute din ţări cu care Israel nu are relaţii diplimatice
5125 afișări
Imaginea articolului Serviciul secret Mossad a obţinut 10 milioane de măşti, zeci de mii de teste şi aparatură medicală din surse necunoscute

Mossad a obţinut 10 milioane de măşti, zeci de mii de teste şi aparatură medicală din surse necunoscute

10 milioane de măşti normale de protecţie, 25 de mii de măşti N95, zeci, poate chiar sute de mii de teste pentru depistarea COVID-19, plus aparatură medicală pentru ventilarea pacienţilor. Toate au fost obţinute de serviciul secret israelian Mossad, care a asigurat transportul echipamentelor către Israel, scrie Jerusalem Post.
 
Sursa citata notează că misiunea a fost una ultrasecretă şi succesul a fost anunţat abia după ce echipamentele au ajuns în Israel.
 
Jerusalem Post scrie că echipamentele au fost obţinute din ţări cu care statul Israel nu are relaţii diplomatice. În acelaşi timp, televiziunea de limbă arabă Al Jazeera a notat că ţările respective sunt unele din zona Golfului Persic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici