NATO urmăreşte cu îngrijorare criza politică din Republica Moldova. Anunţul Alianţei Nord-Atlantice

Alianţa Nord-Atlantică a anunţat că urmăreşte cu îngrijorare criza politică din Republica Moldova şi doreşte ca părţile politice implicate să rezolve situaţia prin intermediul dialogului, cu respect pentru statul de drept, se menţionează într-un comunicat publicat pe site-ul instituţiei.

4831 afișări
Imaginea articolului NATO urmăreşte cu îngrijorare criza politică din Republica Moldova. Anunţul Alianţei Nord-Atlantice

NATO urmăreşte cu îngrijorare criza politică din Republica Moldova

„NATO urmăreşte cu îngrijorare criza politică din Republica Moldova. Facem apel tuturor forţelor politice din ţară să dea dovadă de calm şi reţinere şi să îşi rezolve problemele prin dialog, cu respect pentru statul de drept”, se menţionează în comunicat.

Alianţa Nord-Atlantică a transmis că „liderii aleşi în mod democratic trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva criza”.

De asemenea, NATO şi-a reafirmat sprijinul pentru Republica Moldova „în reformarea înstituţiilor de apărare şi securitate”.

„NATO şi Republica Moldova au fost parteneri apropiaţi timp de peste 25 de ani. Vom continua să susţinem independenţa, suveranitatea şi integritatea teritorială a Republicii Moldova”, conform comunicatului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici