Negocierile între Israel şi palestinieni pentru un armistiţiu durabil în Fâşia Gaza sunt în impas

Negocierile organizate la Cairo între reprezentanţii palestinienilor şi Israelului pentru prelungirea armistiţiului în Fâşia Gaza nu au înregistrat progrese, anunţă negociatorii palestinieni, în contextul reluării confruntărilor armate.

304 afișări
Imaginea articolului Negocierile între Israel şi palestinieni pentru un armistiţiu durabil în Fâşia Gaza sunt în impas

Negocierile între Israel şi palestinieni pentru un armistiţiu durabil în Fâşia Gaza sunt în impas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu există progrese", a declarat Azzam al-Ahmed, şeful delegaţiei negociatorilor palestinieni de la Cairo.

În cursul zilei de luni, delegaţia palestiniană anunţase "progrese" în negocierile cu statul evreu.

Armistiţiul în Fâşia Gaza urmează să se încheie marţi la miezul nopţii.

Israelul şi-a retras negociatorii de la Cairo şi a reluat raidurile aeriene în Fâşia Gaza, după o serie de atacuri de rachete lansate de militanţi Hamas.

Premierul Benjamin Netanyahu a avertizat că armata israeliană este pregătită să continue operaţiunile în Fâşia Gaza până la eliminarea riscului unor atacuri cu rachete.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici