Nigel Farage intenţionează să se mute în Statele Unite

Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), intenţionează să se mute în Statele Unite chiar dacă nu va fi numit ambasador britanic la Washington, liderul populist britanic fiind prieten cu noul preşedinte american, Donald Trump, scrie Politico.com.

3507 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage intenţionează să se mute în Statele Unite

Nigel Farage intenţionează să se mute în Statele Unite (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

Nigel Farage le-a spus prietenilor şi colegilor europarlamentari că se pregăteşte să emigreze împreună cu soţia sa, explicând că s-ar simţi "mai liberi" de cealaltă partea a Atlanticului, potrivit publicaţiei The Times.

Preşedintele-ales al SUA, Donald Trump, a declarat zilele trecute că Nigel Farage ar fi "foarte bun" în funcţia de ambasador britanic la Washington, dar Guvernul britanic a respins vehement ideea, explicând că "postul nu este liber".

Întrebat săptămâna trecută despre o recentă întâlnire cu Donald Trump, Nigel Farage a sugerat că s-ar muta în SUA: "Dacă aş fi bogat, nu aş locui în centrul New York-ului, ci în Maine, undeva pe coastă".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici