Norbert Hofer, fost candidat la preşedinţia Austriei din partea unui partid de extremă-dreapta, este de părere că Brexit nu va influenţa şi alte state să părăsească UE

Norbert Hofer, fost candidat la preşedinţia Austriei din partea unui partid de extremă-dreapta, este de părere că ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană nu va convinge şi alte state să părăsească Blocul comunitar, relatează Sputnik News online.

241 afișări
Imaginea articolului Norbert Hofer,  fost candidat la preşedinţia Austriei din partea unui partid de extremă-dreapta, este de părere că Brexit nu va influenţa şi alte state să părăsească UE

Norbert Hofer este de părere că Brexit nu va influenţa şi alte state să părăsească UE

"În primul rând, aş dori să precizez că apreciez atunci când voinţa poporului triumfă printr-un referendum (...) Nu cred că decizia britanică de a ieşi va avea un impact asupra altor state, indiferent dacă vor să rămână în UE ori doresc să folosească un plan de ieşire ca o ameninţare pentru a negocia condiţii mai bune în cadrul UE", a declarat Hofer.

Hofer, care a candidat din partea formaţiunii eurosceptice şi antiimigraţioniste Partidul Libertăţii, a subliniat importanţa relaţiilor economice dintre Marea Britanie şi UE după Brexit.

"Este important să ne amintim de un lucru, că atunci când Marea Britanie părăseşte UE, va rămâne o parte din Europa. Relaţii economice bune sunt foarte importante pentru ambele părţi", a declarat acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici