O capitală europeană se transformă într-o “vastă cafenea în aer liber“. Primarul a pus spaţiile publice la dispoziţia localurilor | VIDEO

  • Cafenelele şi restaurantele din Vilnius pot ocupa cu mesele spaţiile publice pentru a respecta distanţarea fizică
  • Primarul capitalei lituaniene a oferit localurilor pieţele şi străzile publice pentru ca afacerile să nu fie afectate
  • Lituania are 1.344 de cazuri de coronavirus şi 44 de decese
1100 afișări
Imaginea articolului O capitală europeană se transformă într-o “vastă cafenea în aer liber“. Primarul a pus spaţiile publice la dispoziţia localurilor | VIDEO

O capitală europeană se transformă într-o “vastă cafenea în aer liber“. Primarul a pus spaţiile publice la dispoziţia localurilor | VIDEO

Dacă îţi place să ieşi la o cafea împreună cu prietenii, sigur aştepţi relaxarea restricţiilor. Până atunci, uite cum va arăta socializarea post-carantină. Mesele ar putea ocupa toate spaţiile publice, inclusive marile pieţe, şi vor fi plasate la doi metri una de cealaltă. Asta dacă România va urma exemplul Lituaniei.

În Vilnius, primarul a vrut să dea o mână de ajutor restaurantelor şi barurilor care s-au deschis luni. Aproape toate pieţele şi străzile din centrul vechi al oraşului au fost puse la dispoziţia proprietarilor. În felul acesta, afacerile nu sunt afectate, iar distanţarea fizică este respectată.  

Regulile prevăd însă purtarea obligatorie a măştilor de protecţie, iar magazinele sunt obligate să limiteze numărul de clienţi prezenţi în acelaşi timp în locaţie.

Lituania a înregistrat 1.344 de cazuri de coronavirus şi 44 de decese.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici