O clădire cuprinsă de flăcări s-a prăbuşit în Brazilia: O persoană a murit, iar alte trei sunt date dispărute | VIDEO

O persoană a murit şi alte trei sunt date dispărute după ce un incendiu a izbucnit, marţi, într-o clădire cu 26 de etaje din Sao Paulo, flăcările provocând şi prăbuşirea clădirii, a relatat presa locală citată de site-ul agenţiei de presă Reuters.

1477 afișări
Imaginea articolului O clădire cuprinsă de flăcări s-a prăbuşit în Brazilia: O persoană a murit, iar alte trei sunt date dispărute | VIDEO

Un zgârie-nori cuprins de flăcări s-a prăbuşit în Sao Paulo: O persoană a murit, iar alte trei sunt date dispărute | VIDEO (Imagine: standard.co.uk)

Presa locală transmite că cel puţin o persoană a murit, iar alte trei sunt date dispărute, însă autorităţile nu au furnizat un bilanţ oficial.

Flăcările au cuprins şi alte clădiri din cartierul Largo do Paissandu.

 

 

Pompierii au intervenit cu 57 de autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Clădirea de 26 de etaje era abandonată şi devenise un adăpost pentru oamenii străzii. În trecut, această clădire fusese sediul Poliţiei Federale braziliene.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici