O familie din Australia a pierdut patru membri în cele două accidente implicând Malaysia Airlines

O femeie din Australia a pierdut rude apropiate atât în prăbuşirea avionului Malaysia Airlines din martie, cât şi în incidentul aviatic petrecut joi în estul Ucrainei.

489 afișări
Imaginea articolului O familie din Australia a pierdut patru membri în cele două accidente implicând Malaysia Airlines

O familie din Australia a pierdut patru membri în cele două accidente implicând Malaysia Airlines (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Fratele şi cumnata lui Kaylene Mann se aflau la bordul Cursei 370 a Malaysia Airlines, dispărută în martie în zona Oceanului Indian. Se presupune că cei doi - Rod Burrows şi Mary Burrows - au murit, informează Sydney Morning Herald.

Vineri, Kaylene Mann, din Australia, a aflat că fiica sa vitregă, Maree Rizk, se află printre cele 298 de victime ale Cursei Malaysia Airlines MH17, prăbuşită în estul Ucrainei.

"Toată durerea a venit înapoi", afirmă Greg Burrows, fratele lui Kaylene Mann. "Suntem cu nervii la pământ din nou", a spus el.

Maree Rizk şi soţul ei, Albert Rizk, din Melbourne (Australia), reveneau, via Malaysia, dintr-o vacanţă de patru săptămâni în Europa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici