O nouă GAFĂ a lui Donald Trump. Preşedintele SUA a încurcat ţara pe care a bombardat-o de curând

Într-un interviu acordat postului de televiziune FOX8, Donald Trump a spus că SUA au bombardat Irak, în loc de Siria, iar internauţii nu l-au lăsat să scape nemustrat, căci încurcătura a stârnit o avalanşă de glume la adresa sa, informează CNN.

5638 afișări
Imaginea articolului O nouă GAFĂ a lui Donald Trump. Preşedintele SUA a încurcat ţara pe care a bombardat-o de curând

GAFĂ DE AMATOR: Donald Trump, preşedintele SUA, a încurcat ţara pe care a bombardat-o de curând (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

În cadrul unui interviu televizat Trump a dezvăluit că l-a informat pe preşedintele chinez Xi Jinping despre atacul asupra bazei militare sieriene, în timp ce cei doi savurau ”cel mai frumos” tort de ciocolată. Apoi, Trump a gafat: în loc de Siria a spus Irak. Evident, mediul online s-a activat, iar comentariile acide la adsresa preşeditnelui american nu au întârziat să apară.

”Terminasem cina şi serveam desertul. Am mâncat cel mai frumos tort de ciocolată pe care l-ai putea vedea vreodată, iar preşedintelui Xi îi plăcea mult”, a mărturisit preşedintele Statelor Unite.

”Abia am lansat 59 de rachete, care şi-au atins ţinta, incredibil, de la sute de mile depărtare. Este briliant, genial, ceea ce avem în materie de tehnologie. Nimeni nu ne poate face competiţie”, a mai spus Trump.

”După cum spuneam, abia am lansat 59 de rachete, care s-au îndreptat spre Irak”, a mai spus Trump”.

VIDEO cu momentul jenant:

 

 

“Care s-au îndreptat spre Siria”, l-a corectat gazda Maria Bartiromo. 

”Da”, a repliat Donald, ”care s-au îndreptat spre Siria”, aparent fără să îşi dea seama de greşeala majoră.

 

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici