Omul străzii devenit erou în urma atacului din Manchester este acuzat de furt de către victimele atentatului

Chris Parker, declarat eroul atacului din Manchester, a fost acuzat de furt de către două victime ale atentatului terorist din 22 mai, scrie The Telegraph.

4731 afișări
Imaginea articolului Omul străzii devenit erou în urma atacului din Manchester este acuzat de furt de către victimele atentatului

Omul străzii devenit erou în urma atacului din Manchester este acuzat de furt de către victimele atentatului

Un om declarat drept eroul fără adăpost al atentatului terorist din Manchester a fost acuzat de furtul unui card bancar, care ar fi avut loc în noaptea atacului .

Poliţia din Greater Manchester a declarat că pe numele lui Chris Parker, în vârstă de 33 de ani, fără locuinţă fixă, au fost emise două acuzaţii de furt cu privire la un card bancar, care ar fi fost furat din arenă în seara zilei de 22 mai.

Bărbatul urmează să apară miercuri la Curtea Magistraţilor din Manchester şi Salford.

Chris Parker, în vârstă de 33 de ani, este văzut drept un ”adevărat erou” al tragediei din Marea Britanie, după ce acesta a povestit cum a ţinut în braţe o femeie rănită grav la picioare şi la cap.

"M-am trezit la pământ, apoi m-am ridicat şi am început să ajut oamenii care strigau după ajutor", spune Parker.

Cel mai şocant este că a fost un concert al copiilor, spune Chris Parker.

"Erau pene şi şuruburi peste tot. Oamenii aveau găuri în spate. Nu pot să trec peste urletele pe care le tot aud şi peste miros. Miroasea a carne arsă", încheie Parker.

După tragedia care a lovit Marea Britanie, britanicul Michael Johns a lansat o campanie de strângere de fonduri, cu scopul de a-l ajuta pe Chris Parker.

”La fel ca mulţi alţii, am fost îngrozit de veştile care au venit din Manchester. Printre detaliile care mi-au atras atenţia, se numără povestea lui Parker, care a dat dovadă de un curaj nemaiîntâlnit” a declarat Johns.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici