ONU a recunoscut că sancţiunile impuse Coreei de Nord au un impact negativ, susţine Phenianul

Jeffrey Feltman, secretar general adjunct al ONU pentru Afaceri Politice, care a efectuat săptămâna aceasta o vizită în coreea de Nord, şi-a exprimat dorinţa de a reduce tensiunile din Peninsula Coreea, a relatat, sâmbătă, agenţia nord-coreeană KCNA, citată de site-ul Reuters.

1380 afișări
Imaginea articolului ONU a recunoscut că sancţiunile impuse Coreei de Nord au un impact negativ, susţine Phenianul

ONU a recunoscut că sancţiunile impuse Coreei de Nord au un impact negativ, susţine Phenianul

În comunicatul emis de regimul nord-coreean şi publicat de agenţia KCNA, Phenianul precizează că oficialul ONU a recunoscut că sancţiunile impuse Coreei de Nord au un impact negativ.

”Organizaţia Naţiunilor Unite a exprimat preocupări faţă de tensiunile crescute din Peninsula Coreeană şi a exprimat disponibilitatea de a depune eforturi pentu atenuarea tensiunilor din regiune, în conformitate cu Carta ONU, care se bazează pe respectarea păcii şi securităţii internaţionale”, scrie KCNA.

Oficialii nord-coreeni şi Feltman au convenit asupra faptului că vizita la Phenian a secretarului general adjunct al ONU pentru Afaceri Politice a ajutat la aprofundarea înţelegerii problemelor regionale, iar cele două părţi au convenit să comunice în mod regulat.

Vizita lui Feltman, fost oficial în cadrul Departamentului de Stat al SUA, reprezintă cea mai importantă vizită a unui înalt oficial ONU în Coreea de Nord din 2012 şi până astăzi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici