Operaţiune de securitate în Pakistan, după atentatul de joi, în care şi-au pierdut viaţa peste 70 de persoane. Provincia Sindh anunţă trei zile de doliu

Pakistanul a lansat vineri o vastă operaţiune de securitate, a doua zi de la atacul sinucigaş soldat cu peste 70 de morţi şi 150 de răniţi într-un templu sufist din provincia Sindh, unde au fost anunţate trei zile de doliu, relatează Le Figaro online.

695 afișări
Imaginea articolului Operaţiune de securitate în Pakistan, după atentatul de joi, în care şi-au pierdut viaţa peste 70 de persoane. Provincia Sindh anunţă trei zile de doliu

Operaţiune de securitate în Pakistan, după atentatul de joi;provincia Sindh anunţă 3 zile de doliu (Imagine: EPA)

Atentatul, revendicat de organizaţia teroristă Stat Islamic, a avut loc la templul sufist "Lal Shahbaz Qalandar" din orăşelul pakistanez Sehwan Sharif.

Operaţiunea ar trebui să continue în următoarele zile, a declarat un responsabil pakistanez. Cel puţin 18 terorişti au fost eliminaţi în cursul nopţii în timpul operaţiunilor din provincia Sindh, au indicat la rândul lor forţe militare afiliate Ministerului pakistanez de Interne. Alţi şapte au fost eliminaţi în nord-vestul ţării, potrivit Poliţiei din oraşul Peshawar.

Provincia Sindh, unde se află oraşul Sehwan, a anunţat trei zile de doliu.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici