Patru bărbaţi înarmaţi, ucişi în urma unei confruntări cu poliţia, în Cecenia

Patru bărbaţi înarmaţi au fost ucişi de către poliţie în urma unor schimburi de foc care au avut loc după ce aceştia au asaltat un ofiţer în oraşul Groznii şi au furat vehiculul forţelor de ordine, informează liderul regiunii separatiste, Ramzam Kadirov, citat de Russia Today.

418 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi înarmaţi, ucişi în urma unei confruntări cu poliţia, în Cecenia

Patru bărbaţi înarmaţi, ucişi în urma unei confruntări cu poliţia, în Cecenia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

După ce au furat vehiculul ofiţerului de poliţie, atacatorii au pătruns în locuinţa unui alt ofiţer, negăsindu-l însă pe acesta la domiciliu.

Poliţia a reuşit să izolele zona în care se aflau membrii grupării infracţionale. Aceştia au deschis focul asupra forţelor de ordine şi au încercat să lovească cu maşina un poliţist rutier.

Patru dintre atacatori au decedat în urma schimbului de focuri, doi alţii fiind transportaţi la spital pentru a li se acorda ajutorul necesar.

O anchetă a poliţiei este în curs.

Groznii este capitala regiunii separatiste Cecenia din nordul Caucazului, unde locuiesc aproximativ 290.000 de persoane.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici