Patru islamişti acuzaţi de terorism, arestaţi în Marea Britanie

Patru islamişti suspectaţi că pregăteau un complot terorist au fost arestaţi miercuri în Marea Britanie, anunţă serviciile de securitate citate de site-ul cotidianului The Telegraph.

325 afișări
Imaginea articolului Patru islamişti acuzaţi de terorism, arestaţi în Marea Britanie

Patru islamişti acuzaţi de terorism, arestaţi în Marea Britanie

Cei patru suspecţi au fost arestaţi după efectuarea unor percheziţii în şase zone din Marea Britanie. Islamiştii, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, erau supravegheaţi de cel puţin câteva luni de serviciile de sercuritate britanice.

Suspecţii au fost audiaţi într-o secţie de poliţie din sudul oraşului Londra, fiind acuzaţi de activităţi teroriste.

Bărbaţii sunt suspectaţi că urmau să comită atacuri teroriste coordonate utilizând maşini sau cuţite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici