Patru militanţi palestinieni, arestaţi în operaţiuni militare israeliene, în Cisiordania

Patru militanţi palestinieni suspectaţi de activităţi teroriste au fost arestaţi de armata israeliană, în cursul unor raiduri efectuate marţi în Cisiordania, informează site-ul Ynetnews.com.

93 afișări
Imaginea articolului Patru militanţi palestinieni, arestaţi în operaţiuni militare israeliene, în Cisiordania

Trupele israeliene au descins, marţi dimineaţă, în mai multe zone din Cisiordania. Patru militanţi islamişti acuzaţi de terorism au fost arestaţi şi au fost confiscate fonduri destinate finanţării activităţilor teroriste.

Operaţiunile au avut loc după ce militanţi palestinieni au deschis focul, luni, asupra trupelor israeliene care efectuau raiduri antiteroriste în oraşele Jenin şi Nablus, în nordul Cisiordaniei. Cel puţin 14 palestinieni care erau daţi în urmărire au fost arestaţi luni.

Tensiunile s-au amplificat în Cisiordania şi în Ierusalimul de Est în ultimul an, iar armata israeliană a lansat o serie de operaţiuni de securitate după numeroase atacuri antiisraeliene.

De la începutul acestui an, cel puţin 17 palestinieni au fost ucişi în operaţiuni ale serviciilor de securitate israeliene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici